Tel.:
China Tweezijdige Digitale Signage fabrikant
Shenzhen Boyou Technology Co., LTD.

          Uw specialist in LCD & LEIDENE vertoningen

Thuis

Shenzhen Boyou Technology Co., LTD.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Shenzhen Boyou Technology Co., LTD.

De Technologieco. van Shenzhenboyou, Ltd dat in 2011 wordt gevestigd, dat een professionele fabrikant die met LCD eindvertoningen belast is, die LCD videomuur, Digitale Signage, de Monitor van kabeltelevisie LCD, Aanrakingskiosk, enz. behandelen. Zijn eigen merk „XUNSHINA“ is populair in de binnenlandse markt en bereikt een goede reputatie onder klanten.

 

De Boyouproducten zijn wijd gebruikt op een verscheidenheid van gebieden zoals veiligheid controle, de centra van de verkeerscontrole, luchthavens, media centra, winkelcomplexxen, banken, hotels, scholen.

wegens rendabele producten en de klantgerichte diensten, Boyou de OEM/ODM-partners van veel bedrijven zowel huis en in het buitenland is geworden.

 

Het ervaren personeel van R&D en QC waarborgt de productkwaliteit en houdt bijwerkend producten en de technologie, geschoolde arbeiders houdt snelle levertijd aan.

Welkom om ons te bezoeken en een zakelijke relatie op lange termijn op wederzijdse voordelen te beginnen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : XUNSHINA

Aantal werknemers : 50~80

Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

In 2011, opgezet de Technologieco. van Shenzhen Xunshi, Ltd & de Technologieco. Ltd van Shenzhen Boyou, gespecialiseerd in de Monitors van kabeltelevisie LCD.

 

In 2012, lauched LCD videomuur en digitale signage.

 

In 2013, ontwikkelde touch screenkiosk.

 

In 2015, bewogen aan Huazhan- Technologiepark in Gongye-Weg, Tangwei, Baoan-District.

 

In 2018, bewogen aan de Weg van Nr 606 Fengtang, Tangwei, Baoan-District.

 

Shenzhen Boyou Technology Co., LTD.

bedrijfsdiensten

Boyou is gespecialiseerd in LCD eindvertoningsproducten 6 jaar. Producten gamma in LCD digitale signage, LCD videomuur, Touch screenkiosk, de monitor van kabeltelevisie LCD, enz.

 

Waarom kies ons?
1. Wij zijn professionele fabrikant voor digitale signage, lcd videomuur, de monitor van kabeltelevisie lcd, touchscreen kiosk, met gematigde prijzen.
2. Wij konden OEM/ODM-de dienst voor allerlei klanten verlenen. Ons professioneel ondersteuningsteam zal online 24 uren voor klanten onderhouden.
3. Wij hebben een zeer sterke kwaliteitscontrole, worden alle materialen getest, assuranced de kwaliteit, selecteren wij slechts de gemerkte schermen, en allen zijn a-rangnorm of zelfs A + rang standaardpaneel.

4. De steekproeven zijn altijd beschikbaar voor het controleren van kwaliteit en kunnen aan u zeer snel worden verzonden.
5. Het ervaren personeel van R&D en QC waarborgt de productkwaliteit en houdt bijwerkend producten en technologie.
6. Garantie (jaar 1-3)

Shenzhen Boyou Technology Co., LTD.

 

Bedrijfteam

Boyou investeert zwaar in menselijke hulpbron om debutanten aan te trekken en technische innovatie aan doorbraak nieuwe oplossingen, ononderbroken vaardighedenontwikkeling te bevorderen om beste activa in het Bedrijf te verstrekken.Shenzhen Boyou Technology Co., LTD.

Shenzhen Boyou Technology Co., LTD.
4/F, Blok B, de Weg van No.606 Fengtang, Tangwei, Fuhai-Straat, Baoan-District, Shenzhen 518103, China.
Tel.:+86-755-21505751
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Tweezijdige Digitale Signage Leverancier. Copyright © 2017 - 2020 digitalsignage-kiosk.com. All Rights Reserved. Developed by ECER